Besökare!

Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Hej på er!
Först av allt vill jag bara säga att jag skulle ju åkt till min farmor idag! Men de blev inte så. För jag och min syrra mådde inte bra, så vi får ta de nån annan dag. Men i allafall nu till vad inlägget ska handla om igentligen!
Jo, när man är sjuk så kan man ju verkligen få DÖ tråkigt ibland, speciellt idag då de bara har rengnat! Och så sätter man sig och slö surfar och kanske kollar kläder, och så ser man nåt man veerkligen vill HA! Och så står de 399:- så man går till sina päron och frågar om pengar, dom säger nej och så sätter man sig och tittar på de man vill ha och gråter ut för man vet att man skulle se så jäkla bra ut i det! Så varför inte göra de man vill ha själv? Mycket billigare! Och till de jag ska göra behöver man inte mycket! Och har ni ingen vit t- shirt kan man köpa de på t.ex Lindex för 65:-. Finns säkert på H&M också! Och jag fixade till en t- shirt lite tumblr aktig :3 Faktiskt nöjd! Men jag ska köpa textil färg så fort jag kan och fylla i bättre xD Ni kommer förstå vad jag menar ;) So let's show you guys!
 
Så var orginalet på hemsidan fast med svarta kors.
 
Allt du behöver är: 
 Sax,kartong bit eller en tidning , blyetch penna*, sudd,märkespenna eller textil färg och en mall. Jag valde mitt kors halsband för att de passade perfekt till mall, men man kan rita på t.ex en plastficka och klippa ut en mall och tejpa fast.
 
Och ni behöver en t- shirt! Om ni inte har ett linne eller en annan tröja!
 
 
 
 
 
 
                                           * * *
 
 
 
 
De första du ska göra är att klippa bort armarna för vi vill ju ha ett linne!
 
Så borde de se ut såhär!
 
 
 
Sen klipper vi bort halsen.
 
Sen så var tröjan så lång att den täckte rumpan! Så jag mätte ut var jag ville att den skulle sluta och klippte av den. Så ni kan välja om ni vill ha magtröja eller tre kvarts eller om ni vill ha lång.
 
Sen tar ni kartong biten och lägger in i tröjan!
 
Nu är de dags att ta fram din mall och rita helt enkelt. Kartong biten är ju bra så att de blir lättare att rita och när ni målar sen så kommer de inte på baksidan.
 
 
Och när ni gjort klart ert mönster borde de se ut såhär! Och jag gjorde 4 kors och 4 rader som ni ser. Sen är de bara att färglägga korsen med penna som tål tvätten eller textil färg.
 
Sen borde de se ut såhär!!
DONE!! <3 Och jag ska köpa textil färg för min penna tog slut :(
Men hoppas ni gillade min lilla DIY och try it! Och de blev ett väldigt sent inlägg Ja! But ey man i'm sick xD Herrå! :*
 
Anonym

OMG ska lätt göra den där nån dag!! :D

Svar: :)
Emelie

Avrillavigne99

OMG så jäkla najs ju!!

Svar: tack :D
Emelie

wilma

Gör fler tips!!! Och älskar din morsdag DIY också!! Gör fler sånna!! :))

Svar: Absolut så fort jag får mer ideer och tid så :D
Emelie

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress