Besökare!

Denna mÄnad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Hej pÄ er! Idag tÀnkte jag snacka lite om nagellack och vad som Àr snygg nu i sommar :)
 
Vitt!
SÅKLART! Blev typ vÀÀÀldigt poppis förra sommaren! Och de Ă€r lika snyggt nu! För assĂ„ vitt nagellack med en brĂ€nna!! De Ă€r liksom to die for!
 
 
Men vad ska man köpa för nagellack? Vilket Àr bÀst? Jo Jag ÀndvÀnder för de mesta Depend! För de Àr billigt och helt okej bra :) De tar ju slut as fort dock! Men funkar liksom 25:- för ett nagellack Àr inte sÄ mycet. 
Essie Tycker ju mÄnga om ocksÄ! Jag har inget nagellack frÄn Essie för de Àr ju sÄ jÀkla dyrt! 129:- För nagellack NEJ! De kanske jag kan lÀgga pengar pÄ nÀr jag har jÀvla mycket pengar men inte som de ser ut just nu. Men vill gÀrna ha ett för alla sÀger ju att de Àr sÄ bra! Och de finns ju sjukt fina fÀrger!
 
 
 
Rosa!

Rosa Àr ocksÄ sjukt snyggt! Speciellt babyrosa tycker jag :) Fast en riktigt neon rosa till en brÀnna och sena sommar kvÀllar kan ocksÄ vara fett!
 
 Och nagellcak frÄn dehÀr mÀrket! AssÄ aa jag har 3 nagellack frÄn MAVALA  och ALLA 3 fÄr jag inte upp locket pÄ! De blir stenhÄrt! Har fÄtt gÄ till boden och ta vÀrsta stora tÄngen för att fÄ upp den! Och assÄ sÄ ska de inte behöva vara! SÄ assÄ eftersomm de blivit sÄ med alla 3 nagellack sÄ Àr de ju nÄt typ lim i. Men sjÀlva produkten Àr bra fina fÀrger och hÄller hyfsat lÀnge.
 
 
BlÄ!

BlĂ„tt! Åh de Ă€rf int till sommaren! Och till en brĂ€nna! :3 babyblĂ„ Ă€r finast enligt mig :) MörkblĂ„tt Ă€r ocsĂ„ coolt till en brĂ€nna men mörka fĂ€rger Ă€r mer vinter.
 
 
Isadora Nagellack tycker ja sÄdÀr om. Jag har ett en svart och den torkade ut suuuuuuper fort! Och de stÄr extra long lasting pÄ, men de tycker inte jag stÀmmer faktiskt! Men de Àr min Äsikt ni andra kanske tycer den funkar as bra. Men de kÀnndes som att man mÄste sÀtta pÄ typ 5 lager innan de blev bra. Och jag tycker att de ska rÀcka med max 2!
 
De var lite tips och sÄnt om fina fÀrger till sommaren! So I Hope U Enjoy! <3
 
Hej pÄ er! Idag Àr de FREEEEDAAAG!!  Och Àr kommer min pepp! ;)
 
JAG LYSSNAR PÅ KOMPLIMANGER!
 

Ja! De Àr viktigt, Àven om de Àr en liten komplimang som typ ''vad lena hÀnder du har''  (om man skakar hand med nÄn assÄ ni som tÀnkte nÄt annat fy pÄ er! xD )
 
Men man ska ta Ät sig inte vifta bort de och tÀnka ''nej de Àr ÀndÄ inte sant'' Ba neeej lÀgg ner! xD 
 
SĂ„ Ta Åt Er Gör De!
 
 
 
 
 
 
Okej WHAT'S GOING ON!!!??? Zayn och Louis röker pĂ„!!! Ja vad ska man tro??? Har sett bilder pĂ„ att alla dom röker utom Harry! MÅNGA Bilder Ă€r ju fake ocksĂ„! Men man undrar ju Ă€ndĂ„ liksom! men assĂ„ de kĂ€nns bara inte som att dom smĂ„ killarna som var sĂ„ söta i X- Factor röker PÅ nu!! Och assĂ„ jag personligen har inte sĂ„ jĂ€tte stora problem med de bara att jag blir lite ledsen att dom gör de för fattar dom inte konsekvenserna?? As mĂ„nga förĂ€ldrar har blivit SKIT sura för dehĂ€r! Och lĂ„ter inte deras barn gĂ„ till konserterna! För assĂ„ fattar dom inte att dom förlorar fans för dehĂ€r!! Dom har sjukt mĂ„nga lite yngre fans i 4- 10 Ă„rs Ă„ldern! Och deras förĂ€ldrar lĂ„ter inte deras barn gĂ„ till liksom gangsta Wiz Khalifa konserter! Och jag kan förstĂ„ förĂ€ldrarna faktiskt! Men hur fan tĂ€nker 1D??? Dom Ă€r VÄRLDENS STÖRSTA BOY BAND! Och har MILJARDER FANS!!! Och nu kommer dom vara lika kĂ€nda som typ The Vamps om dom fortsĂ€tter! ÅHH!!
 
Jag gillar ju lite bad ass killar igentligen men assÄ nej vill faktiskt att dom slutar!! De klÀr dom inte att röka pÄ!
Men sammtidigt har dom ett eget liv att ta vara pÄ sÄ dom fÄr vÀl inse sjÀlva sen vad som kommer hÀnda, nÀr dom blir lite mognare. 
 
 
 
 
Nu Àr ju inte allt man ser pÄ internet sant! De finns ju vissa som har fruktansvÀrt bra skills pÄ att redigera bilder!