Besökare!

Denna mÄnad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Hej pÄ er! Idag tÀnkte jag snacka lite om nagellack och vad som Àr snygg nu i sommar :)
 
Vitt!
SÅKLART! Blev typ vÀÀÀldigt poppis förra sommaren! Och de Ă€r lika snyggt nu! För assĂ„ vitt nagellack med en brĂ€nna!! De Ă€r liksom to die for!
 
 
Men vad ska man köpa för nagellack? Vilket Àr bÀst? Jo Jag ÀndvÀnder för de mesta Depend! För de Àr billigt och helt okej bra :) De tar ju slut as fort dock! Men funkar liksom 25:- för ett nagellack Àr inte sÄ mycet. 
Essie Tycker ju mÄnga om ocksÄ! Jag har inget nagellack frÄn Essie för de Àr ju sÄ jÀkla dyrt! 129:- För nagellack NEJ! De kanske jag kan lÀgga pengar pÄ nÀr jag har jÀvla mycket pengar men inte som de ser ut just nu. Men vill gÀrna ha ett för alla sÀger ju att de Àr sÄ bra! Och de finns ju sjukt fina fÀrger!
 
 
 
Rosa!

Rosa Àr ocksÄ sjukt snyggt! Speciellt babyrosa tycker jag :) Fast en riktigt neon rosa till en brÀnna och sena sommar kvÀllar kan ocksÄ vara fett!
 
 Och nagellcak frÄn dehÀr mÀrket! AssÄ aa jag har 3 nagellack frÄn MAVALA  och ALLA 3 fÄr jag inte upp locket pÄ! De blir stenhÄrt! Har fÄtt gÄ till boden och ta vÀrsta stora tÄngen för att fÄ upp den! Och assÄ sÄ ska de inte behöva vara! SÄ assÄ eftersomm de blivit sÄ med alla 3 nagellack sÄ Àr de ju nÄt typ lim i. Men sjÀlva produkten Àr bra fina fÀrger och hÄller hyfsat lÀnge.
 
 
BlÄ!

BlĂ„tt! Åh de Ă€rf int till sommaren! Och till en brĂ€nna! :3 babyblĂ„ Ă€r finast enligt mig :) MörkblĂ„tt Ă€r ocsĂ„ coolt till en brĂ€nna men mörka fĂ€rger Ă€r mer vinter.
 
 
Isadora Nagellack tycker ja sÄdÀr om. Jag har ett en svart och den torkade ut suuuuuuper fort! Och de stÄr extra long lasting pÄ, men de tycker inte jag stÀmmer faktiskt! Men de Àr min Äsikt ni andra kanske tycer den funkar as bra. Men de kÀnndes som att man mÄste sÀtta pÄ typ 5 lager innan de blev bra. Och jag tycker att de ska rÀcka med max 2!
 
De var lite tips och sÄnt om fina fÀrger till sommaren! So I Hope U Enjoy! <3