Besökare!

Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Gomorron på er!
Hoppas allt är bra med er!
Med mig äre helt okej, är bara såå trött.
Gick upp klockan 6 imorse.. för skulle åka iväg tidigt till en körlektion.
Dock har jag börjat tvivla lite på min körskola. Visst den är bra men är såå jävla tydligt att allt bara handlar om pengar. Dom drar ut på mina lektioner så in i helvete. Har övat parkering 4 lektioner nu! Och varje gång får jag så mycket beröm och dom säger att jag kan de galant så varför i helvete över vi inte på annat liksom? Vi har massa punkter kvar jag måste hinna göra innan min uppkörning i maj. Men kommer inte hinna det om vi bara övar parkering. Och varje lektion kostar 1000kr.
För om dom inte tycker att jag parkerar tillräckligt bra får dom väl säga att ''nej det här var inte bra, gör om gör rätt'' Men nej istället blir man överväld av komplimanger.
Jag dör asså.. Nej jag skulle inte rekomendera den körskolan. Jag ska prata mer om körskolan sen när jag vet hur det går. Om jag kommer få ha min uppkörning i maj eller vad fan som händer. Då ska jag hänga ut den.. :)
Liksom mitt körkort börjar närma sig 20.000 kr här nu.. när de kunde gått på 10 typ. Asså är galet när man tänker på det. Kan ni klara er utan körskola så gör det! På uppkörningen är dom mycket hårdare mot dom som kört privat och inte på skola men har man tur och inte får en bitter fitta som jag fick så finns de nog chans att ni klarar er ändå!
Så ni inte slösar flera tusen på en parkeringskurs som jag gör just nu :)
För om jag ska ägna 10 lektioner åt en specifik sak så kommer jag ju kunna jobba där sen när jag är klar likosm.
Aja ska nog banne mig ta en nap nu så vi får höras senare helt enkelt.
 
 
 
anonym

Körskolor gör så..

Anonym

Jag vet, la 50tusen på mitt :/ Vi gjorde samma saker hela tiden och min lärare drog verkligen ut på tiden så vi knappt hann något under lektionerna.

Svar: åhh :(
Emelie Waltari

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress