Besökare!

Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Gomorron på er!
Hoppas allt är bra med er!
Med mig äre helt okej.
Min dator börjar bli så konstig igen.. Asså jag orkar inte det nu asså, jag har redan så jäkla mycket.
Har sån jäkla ångest för mitt körkort. Nu när jag ska på min nästa körlektion känner jag på mig att dom kommer säga ''Nej du kan inte köra upp på din bokade tid, du är inte redo'' och så får jag betala ytterligare 1000kr  varje vecka tills en ny uppkörnings tid i juni typ.
För La ut en inlägg i en Fb grupp om det här att jag tror att dom lurar mig. Och det var så jäkla många som skrev skräckhistorier om det här. Att dom tyckte att jag skulle hoppa av skolan och boka uppkörning själv istället.
Och jag är helt kluven jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Min nästa tid där var nu på måndag men den var jag tvungen att boka av och då är det yttligare tid jag får vänta. För jag hade tänkt ställa dom mot väggen och fråga rakt ut om dom tror jag kommer klara min uppkörning och säger dom nej så tänker jag hoppa av och boka på egen hand. Men då blir det ju ytterligare 2 veckor jag får vänta vilket betyder mindre tid kvar till min bokade uppkörning.
Och det finns ju heller inga lediga tider till prov och uppkörning dom närmaste tiderna jag sett är liksom i juni..
Känns verkligen som att så fort man försöker fixa sitt liv så går allt emot än.
Jag vill bara ha körkort så jag kan söka jobb. Men jag kommer väl få fortsätta vänta och vänta nåt år till.
Annars får jag väl ta sms lån och köra upp tills jag klarar det.
Blir ju bara som en ond cirkel, får inget jobb utan körkort och får inget körkort utan jobb för jag är pank.
Och min ångest jag hade för 5- 6 år sedan börjar komma tillbaka.. Jag mådde så otroligt dåligt mellan 8:an och första ring. Hade panik ångest och utmattningssyndrome. Och jag har varit fri från det i 3 år ungefär. Och nu börjar det komma tillbaka. Och jag kommer fan inte klara av att må så dåligt igen. Då kommer jag behöva 3 år till att bearbeta och vila! Vilket då blir 3 arbetslösa år till!!! Är det meningen att livet ska vara så här.. Jag blir galen. Vill bara lägga mig ner och vara under täcket tills allt är löst.
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det här.
Och blir så extra frustrerad när jag kan köra! Det säger skolan hela iden hur bra jag faktiskt är och ändå so bokar dom av min ''Mini uppkörning'' Asså en prov ''uppkörning'' Liksom. Asså gud jag blir så irriterad. Och det gör så att det känns veeerkligen som att dom bara vill mjölka mer pengar. För om jag är dålig på att köra bör dom väl säga det, och vad jag behöver öva på. Men nej nej istället får man bara höra hur duktig man är och trafik van! Blir galen.
 
Aja ska njuta lite av solen nu så vi hörs sneare med en GTFF, puss & kram ♥'
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress