Besökare!

Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Hej på er!
Inte bloggat nu på ett tag men har haft mycket att göra och mått lite dåligt så ja, inte blivit nå.
Men ja vad som har hänt sen sist så.
Jo jag var på arbetsintervju på Ur & penn, dock fick jag inte jobbet, kändes som att allt gick bra fram tills jag sa att jag inte gjorde något samtidigt, alltså pluggade på distans samtidigt som jag skulle jobbat där.
Verkar vara många jobb som tänker så har jag märkt när man kollar efter jobb, dom vill gärna att man göra 1 miljon andra saker samtidigt, vilket är så konstigt man vill väl ha någon som har tid att komma och jobba och någon som inte ska göra andra saker hela tiden.
Är väl as bra att ha nån som är hemma o inte gör nåt och som kan komma än nån som säger, nä ska ha prov imorgon de går inte.
Ja världen är konstig och makear ingen sense xD
Ja ja, men var kanske bra att jag inte fick det jobet för i måndags fick vi nämligen en liten kattunge.
Hon är såååå busig och jag har knappt sovit något sen i måndags så jag är glad att jag inte jobbar för jag orkar knappt göra nåt, jag känner mig bara som en zombie.
Så jag är som mamma ledig kan man säga. Och får försöka sova då hon sover haha. Vilket är svårt för på dagarna har man massa annat man ska göra. Och jag blir inte mig själv om jag inte får sova, som idag när mamma pratade med mig så tar sån tid innan jag hinner fatta vad hon säger, jag måste få sova liksom annars fungerar jag inte.
Fattar inte hur folk orkar vara mammor asså. 
Jaja jag har fortfarande inte bestämt namnet på lilla busungen än. Gjorde en instagram omröstning på namnen jag gillar men det lutar åt Bambi eftersom det var det första namnet jag tänkte på när jag fick se bild på henne för första gången.
Men ja nu ska jag hänga en tvätt sen måste jag nog ta en nap innan min kropp ba faller ihop, för är så det känns haha.
Men ja imorgon lägger jag upp bild på vad jag fick i födelsedags present eftersom jag fyllde 20 igår ♥
Men ja vi hörs puss & kram ♥
 
 
 
 
Hanna.H

Behöver inte du jobba när du bor hemma???
Känns som om du aldrig kommer söka jobb eller ens arbeta i ditt liv (förutom att blogga) , då det uppleves som om dina föräldrar står för allting för dig, och de kan du ju inte göra hela livet!

Inte för att det är min ensak att peka och lägga mig i, men blir mer eller mindre orolig över hur du ska leva och klara dig lixom.

Svar: Hej Hanna!Det finns mycket jag inte skriver om på min blogg, saker som jag antar att ingen vill läsa eller saker som är för privata. Jag söker jobb i stort sätt varje dag och jag vill ha ett jobb men det är inte så lätt. Och ja mina föräldrar står för att jag ska kunna bli mätt och ha tak över huvudet. Allt annat får jag stå för själv, kläder, tandkräm, schampo, telefon. Jag vet inte riktigt varför du blir så upprörd, är så det låter i din kommentar, det klart att inte mina föräldrar ska stå för min mat och husrum hela livet, det är det ju ingen som påstått. Dom jag känner som flyttat hemifrån i min ålder kan jag räkna på en hand. Bara för att man har jobb betyder det ju inte att man kan flytta på en gång. Men jag kämpar på bara det att jag inte skriver det alltid på bloggen. Men samtidigt frågar alla i min släkt hur det går med jobb och alla bekanta man inte träffar så ofta. Så är ganska trött på att hela tiden prata om det istället för att folk frågar hur jag mår eller hur det är med min ångest. Hoppas du blev nöjd med ditt svar :)
Emelie Waltari

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress