Besökare!

Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Hej på er!
Asså sorrii!!!!! Att jag inte bloggat på hela helgen! Men i fredags gick min dator sönder! Min nätverksdel gick sönder. Det gick bara inte att sätta på datorn, hände ingenting liksom.
 Men vi hade nämligen en ny nätdel hemma som vi stoppa i som brann upp! Helt galet! Så aa jag har budat på en ny nätdel på tradera nu och hoppas den inte brinner upp också! För gör den det så är det ju något annat fel än bara på nätdelen!
Men ja idag så har jag iaf fixat en reserv dator. Och asså gud känns som jag missat så mycket! 44 nya mejl och 324 aveniseringar på youtube.
Så har bara suttit hela dagen och svarat på massa mail. Det mesta var ifrån tradera, jag la ju ut massa där som nu är sålt!
Så kul!
Så ja ska väl posta det så fort pengarna är inne på kontot!
Men ja nu ska jag laga lite middag oså och sen träna o duscha! Men ja nu vet ni varför jag inte bloggat. Och ännu en grej som suger är ju att alla mina bilder är ju i min dator så allt jag tänkte blogga om är ju i den andra datorn.. jag blir så less asså.
Och som grädde på moset är min mobil laddare sönder... Tur att snart kommer tradera pengarna in i alla fall. Tur, tur, tuur.
Men ja nu blir det middag. Vi hörs, puss & kram ♥
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress