Besökare!

Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


Gomorron på er!
Hoppas allt är bra med er! Det är helt okej med mig utom att jag har varit förkyld i typ 4 veckor nu. Det verkar aldrig gå över. Om det inte är allergi då. För varje morgon vaknar jag och kan inte andas genom näsan för den är helt igentäpt. Sen nyser jag 24/7. Använder typ en toarulle om dagen till att snyta mig.
Minns tiden då man var frisk och tog det för givet haha.
Ja ja sitter just nu och äter frulle och kollar lite youtube.
Och ska gå ut med Cira strax. 
Sen ska jag bara vara barnvakt resten av dagen typ för Mamma har åkt till landet för att stänga ner för den här säsongen.
Hämta hem tv:n, sängkläder, städa ur osv.
Och pappa jobbar så blir jag som får fixa allt här under helgen.
Åhh juste!!! Fick precis ett sms om att min order från Colourpop har skickats!! OMGGG ni vet ju att colourpop har ett samarbete typ med Disney nu, så dom har gjort Disney relaterat smink!! De kom upp på fb för ett tag sen och när jag såg det så dog jag och bara slängde mig till datorn och kollade in colourpop. Har inget från dom sen tidigare. Colourpop var inte äns speciellt dyrt så varför har jag typ inte hört något om dom innan? Jaja det finns ju ögonskuggs palette, läppglans, läppstift och lösa ögonskuggor tror jag. Som är Disney kollektionen. Dock var alla läpprealaterade produkter slut så jag köpte ögonskuggs paletten. Men var ändå den jag ville ha mest. Är såååå taggad nuuuu sitter typ och vaktar brevlådan haha. Men ja ni ser ju på bilderna hur fiiiin paletten är!! Blev som en julklapp till mig själv typ haha.
Asså är man ett Disney fan så som jag så är ju det här drömmen!!!♥
 
 
 
 
Emelie

Åh herregud, hur har jag lyckats missa detta!!! Måste köpa!

Svar: Ja det är goals :D
Emelie Waltari

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress