Besökare!

Denna mÄnad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


6 september 2018

Min nya tatuering

AllmÀnt

Hej pÄ er!
Ni har sÀkert redan sett pÄ instagram min nya tat!
Gjorde den för snart 2 veckor sen. Shit tiden bara springer ivÀg. Men nu sitter MÄnsen pÄ mig i alla fall.
Vi kallade honom alltid för Misse MÄns eller för MÄnsen Mannen. SÄ jag kÀnde att jag ville ha hans smeknamn pÄ mig för alltid.
Och har redan börjat leta upp tatuerare till min nÀsta! För vill ha ett potrÀtt av honom ocksÄ. SÄ mÄste vara en som Àr bra pÄ djur och realism.
Men Ă€r lite nervös hur jag ska stĂ„ ut en sĂ„ stor tatuering för den jag gjorde nu i nacken gjorde faktiskt ganska ont. Är ju mitt pĂ„ knölen man har dĂ€r ryggraden börjar. Och jag blev alldeles svimfĂ€rdig för jag glömde bort att andas haha. Men sen konsentrerade jag mig pĂ„ att andas och dĂ„ gick de ganska bra. Men den har gjort ondast av alla jag har i alla fall. Och det tog tid ocksĂ„ typ en timme satt jag men han gjorde 4 lager och det Ă€r ju bara bra att han var nogrann. Men alla andra jag gjort har tagit typ 15-20 min att göra. SĂ„ en timme liksom..det började kĂ€nnas.
Men jag Àr super nöjd i alla fall gick till lÀrlingen pÄ La Rubia Loca tattoo i Uppsala. Gjorde mitt lejon dÀr och Àr super nöjd! Dom Àr vÀldigt seriösa och duktiga dÀr.