Besökare!

Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just nu: Totalt:


6 september 2018

Min nya tatuering

Allmänt

Hej på er!
Ni har säkert redan sett på instagram min nya tat!
Gjorde den för snart 2 veckor sen. Shit tiden bara springer iväg. Men nu sitter Månsen på mig i alla fall.
Vi kallade honom alltid för Misse Måns eller för Månsen Mannen. Så jag kände att jag ville ha hans smeknamn på mig för alltid.
Och har redan börjat leta upp tatuerare till min nästa! För vill ha ett poträtt av honom också. Så måste vara en som är bra på djur och realism.
Men är lite nervös hur jag ska stå ut en så stor tatuering för den jag gjorde nu i nacken gjorde faktiskt ganska ont. Är ju mitt på knölen man har där ryggraden börjar. Och jag blev alldeles svimfärdig för jag glömde bort att andas haha. Men sen konsentrerade jag mig på att andas och då gick de ganska bra. Men den har gjort ondast av alla jag har i alla fall. Och det tog tid också typ en timme satt jag men han gjorde 4 lager och det är ju bara bra att han var nogrann. Men alla andra jag gjort har tagit typ 15-20 min att göra. Så en timme liksom..det började kännas.
Men jag är super nöjd i alla fall gick till lärlingen på La Rubia Loca tattoo i Uppsala. Gjorde mitt lejon där och är super nöjd! Dom är väldigt seriösa och duktiga där.
 
 
 
 
Fanny

Vad fin

Svar: Taack <3
Emelie Waltari

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress